Contact rapid

Nu știi ce serviciu ți se potrivește? Ai întrebări? Sună-ne la 031.711.10.26 sau scrie-ne un mesaj. Îți răspundem în cateva minute :)

Trimiteșterge ce ai scris


Certificat securitate Rapid SSL (15 €/an)

Confera incredere vizitatorilor si clientilor este recunoscut de 99% din browsere. Recomandat comertului electronic pentru autentificare, analiza si procesare rapida


Criptare pana la 256 biti Criptare conexiune

 

Cumpără


Certificat securitate RapidSSL Wildcard (112 €/an)

Securizeaza toate subdomeniile site-ului si este recunoscut de 99% din browsere. Prezent deja in cel mai cunoscute browsere. Include un sigiliu de certificare

Criptare 128/256 biti Criptare conexiune

Cumpără


Certificat securitate QuickSSL Premium (54 €/an)

Confera incredere vizitatorilor si clientilor este recunoscut de 99% din browsere. Recomandat comertului electronic pentru autentificare, analiza si procesare rapida

Criptare pana la 256 biti GeoTrust

Cumpără


Certificat securitate TrueBusiness ID (65 €/an)

Include Certificat plus Sigiliu pentru site si este recunoscut de servere si browsere. Garanteaza nivel crescut de tranzactii. Confera incredere in realizarea tranzactiilor

Criptare pana la 256 biti GeoTrust

Cumpără


Certificat securitate TrueBusiness ID Wildcard (399 €/an)

Criptare si securizare globala. Acopera mai multe domenii. Securizare la nivel inalt a tranzactiilor

Cripteaza toate site-urile dumnavoastra. GeoTrust

Cumpără

Prețurile afișate sunt exprimate în moneda Euro, nu conțin TVA și se vor calcula la cursul BNR din ziua comenzii. Prețurile afișate sunt pentru plata în avans pe un an de zile împarțit la 12 luni, rezultând valoarea de mai sus specifică fiecărui plan de găzduire. Pentru fracții mai mici de 12 luni, prețul se modifică și va fi afișat în momenttul în care faceți comandă.

Facilități suplimentare

magento, wordpress, opencart, softacuous Cu softaculous poți instala orice script de management fotografii (galerii foto), forumuri, chat-uri de discuții, magazine virtuale etc, cu un singur click. Nu trebuie să știi cum se crează o bază de date sau cum se configurează un script că sa funcționeze cu aceasta, Softaculous face toată această muncă. Nu trebuie să fii un webdesigner sau programator web. Acum ai totul aproape cu un singur click si aplicație: Softaculous

cpanel, cont email, baze de date Unul dintre cele mai populare tool-uri de management al contului de hosting. Cu cPanel poți crea căsuțe de mail, baze de date, conturi FTP sau viziona statistici privind vizitatorii site-ului tău. Tot în cPanel poți folosi SiteBuilder, o interfață grafică ce te ajută să-ți construiești singur un site.

Suport Tehnic gazduire site Asigurăm suport tehnic pentru probleme usuale în intervalul 8-22, însă pentru situații deosebite există un tehnician care supraveghează și monitorizează serverele permanent 24 de ore pe zi. Deoarece cei mai mulți clienți preferă să folosească linia telefonică pentru a semnala o anumită situație, de cele mai multe ori o sesizare este rezolvată mult mai ușor și repede dacă expediați un mail către departamentul nostru de suport online.

Backup gazduire site Informațiile tale de pe contul de hosting sunt salvate zilnic într-un back-up cloud. Avem mai multe copii ale contului tău astfel încât dacă ai nevoie de o versiune mai veche a site-ului tău, și-o putem restaura, cu o singură condiție: să nu fie mai veche de 6 luni :)

Nagios, Uptime 99%, gazduire site

Folosim pentru monitorizarea serverelor, Nagios (www.nagios.org) un tool extrem de eficient în alarmarea situațiilor neprevăzute. Acest tool emite notificări către colegii noștri de la DataCenter Operations, atât prin SMS cât și prin semnale sonore. Practic aflăm de apariția unui eventual blocaj de comunicare sau de încărcarea unui server, imediat putând astfel preveni un crash al acestuia. Așadar garantăm prin SLA (Service Level Agreement) un uptime de 99.99% și un timp de răspuns la solicitări de maxim 20 de minute, în funcție de gravitatea problemei.

Experiența noastră

Ne mândrim cu anii de experiențp ce-i avem
Web Hosting - 12 ani
Administrare Servere - 10 ani
Securitate Date - 7 ani
Web Design - 7 ani
S.E.O. - 4 ani

Unde colocăm serverul tău

Mare parte dintre clienșii noștri au ales Centrul de Date din București, dar folosim și DataCentere partenere din Iași și Timișoara. Toate aceste centre de date au caracteristicile alăturate pentru a veni în întâmpinarea tuturor solicitărilor tale, dar și a preveni problemele de conectivitate, situații catastrofale (cutremure) sau pene de curent. Iată câteva zone de interes legate de aceste Centre de Date care găzduiesc serverul site-ului tău.

Grup electrogen 100KVA

În cazul în care există întreruperi în furnizarea energiei electrice, suntem pregătiți cu un generator de 100KVA.


Detalii

Supraveghere 24/7

Avem permanent cel puțin un angajat ce supraveghează 24 de ore pe zi camera serverelor.


Detalii

Protecție anti-incendiu

Camera serverelor este dotată cu sisteme anti-incendiu, senzori de fum și stingătoare cu agenți HFC-227ea, FM-200 și HFC 125.


Detalii

Temperatură controlată

Folosim un sistem de racire redundant N+2, 160.000BTU ce asigură o temperatura joasă, constantă pentru a preveni defectarea serverului dvs.


Detalii

Protecție anti-cutremur

Rack-urile datacenterului nostru folosesc siteme anti-cutremur iar clădirea este expertizată să reziste la un seism de 8.5 grade Richter.


Detalii

Peering și conectivitate

Conectivitate Internet 4Gbps, redundanta prin 4 fibre optice gigabit, doua fibre pe provider:
GTS Telecom (www.gtstelecom.ro) Mediasat (www.mediasat.ro)


Detalii