Cine suntem și ce facem :)

Firma noastră este pe piața de hosting încă din anul 2002, oferind servicii de găzduire web atât persoanelor fizice cât și companiilor din mediul privat și de stat.

Oferta noastră variază de la înregistrare de domenii, vânzarea de certificate de securitate SSL, găzduire site-uri, găzduire de servere virtuale (VPS), închirierea de servere dedicate până la colocare în datacenter-urile partenere din București, Timișoara și Iași. Conexiunea la internet este oferită de GTS Telecom, redundantă prin Mediasat. În prezent găzduim peste 31000 de domenii atât în Romania cât și SUA, oferind servicii atât pe piața românească, dar și în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria și spatiul ex-yugoslav.

De-a lungul timpului poate nu am fost cei mai mari, dar am reușit să fim alături de partenerii nostri în momentele critice. De aceea acum, ne putem lăuda că încă avem alături de noi clienți chiar din primul an de activitate.

Peering de înaltă calitate

prin GTS Telecom

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră… :)

Sincer nu am stabilit-o de la bun inceput, dar am încercat și am reușit de cele mai multe ori să fim și prieteni cu ai noștri clienți. Aceasta e misiunea noastra. Una mai atipică :)

OBIECTIVE

 • Timp de răspuns la solicitări, cât mai mic. 15-20 de minute.

 • Up-time 99.99% prin SLA.

 • Update la zi pentru sisteme de operare.

 • Suntem aproape de clienții noștri.

 • Înregistrăm domenii în maxim 20 de minute.

CONTACT INFO

Datacenter Bucuresti:

Bucuresti, Calea Rahovei, nr. 266-268, sector 5

Sediu Iasi:

Iasi, B-dul Nicolae Iorga 2A, Cladirea Bavaria

Ne mai gasiti si pe::

La ce ne pricepem cel mai bine :)

Se spune că nevoie te învață. Cu siguranță așa este pentru că de-a lungul celor 12 ani ne-am izbit de probleme multe și variate. Echipa noastră a învățat din mers, iar în această meserie trebuie să fii mereu în pas cu tendințele pentru că un upgrade sau o soluție de securitate implementată mai târziu, pot duce la rezultate nu tocmai bune. Așadar iată câteva dintre domeniile noastre de competență.

ANI DE EXPERIENTA

Web Hosting - 12 ani
Administrare Servere - 10 ani
Securitate Date - 7 ani
Web Design - 7 ani
S.E.O. - 4 ani

Web Hosting

Am început cu asta acum 14 ani și e domeniul nostru principal de activitate.


Detalii

Consultanță

Te sfătuim în absolut toate domeniile ce le acoperim, înainte de a își prezenta oferta pentru ca tu să alegi în cunoștință de cauză.


Detalii

Web Design

Site-uri de prezentare sau magazine online sunt doar o parte dintre proiectele de webdesign ce le executăm.


Detalii

Rețelistică

Proiectare și implementare de rețele pentru Centre de Date, companii, clădiri. Asigurăm și mentenanță lunară.


Detalii

Securitate informațională

Lucrăm continuu la securizarea serverelor din portofoliul nostru dar și a altor clienți.

Detalii

S.E.O. & S.E.M.

Avem 4 ani de experiență pe segmentul de SEO (Search Engine Optimisation) și SEM (Search Engine Marketing)

Detalii

 

Panifcom
Prima TV Constanta
Roberta Enache Fotograf
Unique Decor
Gemini Cad Systems
Avisso
 • Intr-o piata sufocata de profesionisti, e greu sa gasesti oamenii care isi merita cu adevarat aceasta titulatura. Oamenii seriosi, care raspund cu promptitudine solicitarilor tale, care sunt capabili sa iti comunice in cuvinte cheie care sunt problemele reale si ce solutii au gasit pentru rezolvarea lor, oameni care si-au construit un business pas cu pas, stiind ce sa aduca nou pe piata si cum sa isi fidelizeze clientii. Digital Passion a ales in urma cu opt ani de zile sa lucreze cu Ionut Calugaru si echipa sa, acesti adevarati profesionisti, pentru care titulatura nu este o eticheta pusa la intamplare, ci o rezumare a unei activitati intense, desfasurata cu seriozitate de-a lungul anilor si validata de piata.
  Aurelian Licoi
  PrimaTv Constanta
 • Colaborarea cu Hostis Telecom a intervenit intr-un moment in care aveam mare nevoie de o firma care sa ne protejeze datele si sa ne garanteze securitatea acestora. Ca firma de contabilitate este extrem de necesar sa tii in siguranta informatiile clientilor pentru care lucrezi: rapoarte, bilanturi, declaratii, etc. Toate acestea sunt acum in siguranta pentru ca am avut inspiratia sa ascult sfatul unui prieten din Republica Moldova care mi-a recomandat sa lucrez cu Ionut Calugaru si Hostis Telecom din Iasi.

Unde este serverul tău

GTS060936IPTRANSIT02
Mare parte dintre clienții noștri au ales Centrul de Date din București, dar folosim și DataCentere partenere din Iași și Timișoara. Iată o parte din caracteristicile acestora

Grup electrogen 100KVA

În cazul în care există întreruperi în furnizarea energiei electrice, suntem pregătiți cu un generator de 100KVA.


Detalii

Supraveghere 24/7

Avem permanent cel puțin un angajat ce supraveghează 24 de ore pe zi camera serverelor.


Detalii

Protecție anti-incendiu

Camera serverelor este dotată cu sisteme anti-incendiu, senzori de fum și stingătoare cu agenți HFC-227ea, FM-200 și HFC 125.


Detalii

Temperatură controlată

Folosim un sistem de racire redundant N+2, 160.000BTU ce asigură o temperatura joasă, constantă pentru a preveni defectarea serverului dvs.


Detalii

Protecție anti-cutremur

Rack-urile datacenterului nostru folosesc siteme anti-cutremur iar clădirea este expertizată să reziste la un seism de 8.5 grade Richter.


Detalii

Peering și conectivitate

Conectivitate Internet 4Gbps, redundanta prin 4 fibre optice gigabit, doua fibre pe provider:
GTS Telecom (www.gtstelecom.ro) Mediasat (www.mediasat.ro)


Detalii